Noutati - Sesiune de informare POR 2014-2020- Apel de proiecte 3.1 Operatiunea A –Cladiri rezidentiale, Piatra Neamt, 14 aprilie

Stiri - 08.04.2016


Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2014-2020, va invita la lansarea Apelului de proiecte 3.1 din POR 2014-2020 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, inclusiv in cladirile publice, si in sectorul locuintelor, Operatiunea A - Cladiri rezidentiale, care va avea loc pe 14 aprilie 2016, incepand cu ora 11, la Piatra-Neamt, Hotel Central Plaza, Piata Petrodava, nr.1-3.

 

Asa cum v-a obisnuit pe parcursul a 17 ani de activitate, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est vine in sprijinul dumneavoastra. cu informatii relevante, care sa va ajute in implementarea cu succes a proiectelor pe care le propuneti spre finantare. Parteneriatul pe care l-am parafat prin ani de colaborare, intregeste preocuparea noastra si a dumneavoastra, deopotriva, pentru dezvoltarea regiunii si derularea unor investitii care sa vina in intampinarea nevoilor comunitatii.

 

In cadrul Prioritatii de Investitii 3.1, autoritatile publice din mediul urban au la dispozitie o alocare financiara de 63,79 mil Euro (FEDR + buget de stat) pentru activitati legate de cresterea eficientei energetice in blocurile de locuinte, construite in perioada 1950-1990.

 

Evenimentul va cuprinde prezentari ale Ghidului general privind accesarea fondurilor si ale Ghidului specific pentru apelul de proiecte, aferent prioritatii de investitii 3.1. Nu vor lipsi exemplele de bune practici din perioada de programare 2007-2013 care au dat incredere beneficiarilor ca se poate. In sesiunea de intrebari si raspunsuri, expertii ADR Nord-Est vor lamuri aspectele pe care le veti semnala si care va vor ajuta sa realizati investitiile propuse.

 

In speranta ca demersul nostru reprezinta o oportunitate pentru dumneavoastra. de a afla informatii specializate privind aceasta lansare de apel, va rugam sa ne transmiteti confirmarea participarii la eveniment, pana cel tarziu miercuri, 13 aprilie, ora 12 prin tel /fax 0233/224167 sau pe adresa de e-mail info@adrnordest.ro.

 

Agenda sesiune de informare 3.1