Noutati - Lansare apel microintreprinderi POR 2014 - 2020 in Regiunea Nord-Est

Stiri - 14.06.2016


Agentia pentru dezvoltare Regionala Nord-Est organizeza, in perioada 16 - 29 iunie 2016, trei sesiuni de informare cu privire la lansarea prioritatii de investitii 2.1. ” Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” - 2.1.A Microintreprinderi din cadrul POR 2014 - 2020.

 

Pentru acest apel de proiecte pot solicita finantare societatile comerciale si cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor, au mai mult de un an de activitate si profit din exploatare inregistrat in anul 2015 si care investesc in mediul urban. Pot primi finantare investitiile care constau in construirea, modernizarea si extinderea spatiilor de productie sau prestare a serviciilor.

 

In Regiunea Nord-Est, alocarea financiara disponibila in cadrul acestui apel de proiecte este de 40,99 milioane euro.

Stim ca ati asteptat cu interes lansarea acestui apel de proiecte si venim in intampinarea nevoii dumneavoastra de informare adresandu-va invitatia de a participa la unul dintre evenimentele de promovare a finantarilor disponibile prin POR 2014 – 2020 microintreprinderilor din Regiunea Nord – Est. Sesiunile de informare se vor desfasura conform agendelor anexate, dupa cum urmeaza:

- 16 iunie 2016 la Suceava , sediul Camerei de Comert si Industrie Suceava

- 23 iunie la Iasi, sediul Prefecturii Iasi, Palatul Administrativ

- 29 iunie la Piatra Neamt, sediul ADR Nord-Est, Locotenent Draghescu nr. 9

 

Accesul la evenimente va fi posibil exclusiv in baza confirmarii de participare la tel/fax : 0233 224167 sau e-mail: info@adrnordest.ro.

 

Avand in vedere interesul crescut pentru acest tip de evenimente, pentru a asigura accesul echitabil la informatii, recomandam participarea a maxim 3 reprezentanti din cadrul aceleiasi institutii.

 

Agenda sesiuni de informare 2 1A Suceava

Agenda sesiuni de informare 2 1A Iasi

Agenda sesiuni de informare 2 1A Piatra Neamt