Noutati - AM POR a lansat Ghidul specific final pentru investitii in turism (7.1)

Stiri - 06.04.2016


Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional a publicat varianta finala pentru Ghidul Solicitantului. Conditii specifice de accesare a fondurilor pentru Axa prioritara 7, Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabila a turismului, Prioritatea de investitii 7.1 - Sprijinirea unei cresteri favorabile ocuparii fortei de munca, prin dezvoltarea potentialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care sa includa reconversia regiunilor industriale aflate in declin, precum si sporirea accesibilitatii si dezvoltarea resurselor naturale si culturale specific (Investitii in infrastructura de turism).


Investitiile care se vor realiza in infrastructura de turism au ca scop cresterea economica a zonelor aflate in declin economic, dar care dispun de un potential turistic valoros, in vederea cresterii numarului mediu de salariati din statiunile turistice in toate regiunile de dezvoltare ale Romaniei, mai putin regiunea Bucuresti–Ilfov.

Proiectele destinate mediului urban pot fi depuse pentru finantare prin Programul Operational Regional 2014-2020, in perioada 01 iunie, ora 12:00 - 02 decembrie 2016, ora 12:00.

Descarca Ghidul